Axiotric is een klein, klantgericht, ICT bedrijf dat voor ieder bedrijfsproces, ongeacht de branche, een ICT oplossing kan bieden en/of adviseren. Daarnaast worden er op aanvraag technische presentaties gegeven welke flexibel en eventueel op maat worden voorbereid.

De oprichter, tevens grootste uitvoerder, is een enthousiaste programmeur met meer dan 23 jaar ervaring. Binnen die periode heeft hij zijn school, buurthuis, lokale televisiezender en vele bedrijven weten te verbazen met zijn ontwerpen. Deze professional heeft veel ervaring met de basiswerking van een computer en is begonnen met de laagste programmeertaal denkbaar, namelijk Assembler. Sindsdien maakt het hem niet uit in welke taal hij zou moeten programmeren, omdat volgens zijn zegge alleen de syntax verschilt. Hij houdt van programmeeruitdagingen en vertrouwt, gebaseerd op nog geen enkel mislukt project, op een uitstekend resultaat.
In de avonduren was hij actief als voorzitter van de competence center Microsoft binnen een groot bedrijf. De competence center heeft een eigen plek binnen dat bedrijf, waar kennis word gedeeld tussen de leden en vragen worden beantwoord die gesteld kunnen worden door ruim 4000 ICT collega’s.